Peers & Paarden middagen

Voor kinderen, jongeren én volwassenen organiseren wij Peers & Paarden middagen. Het doel van deze middagen is om vermoedelijk hoogbegaafde / hoogsensitieve mensen met elkaar en de paarden in contact te brengen.

We spelen met de paarden, we verzorgen de paarden en we leren over onszelf én over paardengedrag. Deze middagen staan voornamelijk in het teken van ontspanning en contact met ontwikkelingsgelijken.

Aan sommige middagen is een thema verbonden. Je leest hier verderop meer over.

Praktische informatie:

Locatie midden Nederland, Harmelen Reijerscop 8
Tijd: 14.30 - 17.00 uur
Kosten € 30,- incl. btw.
Voor actuele data en thema's zie de agenda


Ben jij erbij? Opgeven kan hier


Thema grondwerk
Nieuw in 2024 is dat we een Peers & Paarden middag reeks organiseren rondom het thema grondwerken met paarden. In deze reeks, kom je 3 keer en leer je van alles over grondwerken.

Thema paardengedrag
Tijdens deze peermiddag observeren we de paarden en gaan we specifiek in op paardengedragsweetjes. Ideaal voor kinderen die hier meer over willen weten en ervaren, want we zien het voor onze ogen gebeuren.

Thema hoogsensitiviteit
Deze middag wordt zowel voor kinderen als jongeren georganiseerd. We gaan in deze middag dieper in op de kenmerken van hoogsensitiviteit. Je doet in het bijzijn van de paarden en klein zelfonderzoek en gaat naar huis met inzicht over jouw eigen recept rondom hoogsensitiviteit. 

"Peers & Paarden middagen zijn gezellig en fijn"

A.